Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه با بیان اینکه امسال ١٠٧ هزار نفر در آزمون وکالت این مرکز شرکت کردند، گفت: در این آزمون ٢ هزار و ٣۴٣ داوطلب فاقد کارت پایان خدمت سربازی بودند یا می‌خواستند از سهمیه سرباز کارآموز استفاده کنند.

به گزارش عصرایران، علی بهادری جهرمی در نشست خبری که در حاشیه برگزاری مرحله دوم آزمون وکالت ٩٨ مرکز وکلای قوه قضائیه (مصاحبه تخصصی) در هتل فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات برگزار شد، افزود: در قانون آمده است که شرط «صدور پروانه وکالت» داشتن کارت پایان خد مت سربازی است و بر این اساس، امسال داوطلبانی که کارت پایان خدمت نداشتند، فرصت یافتند تا در این آزمون شرکت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: از این تعداد ١٩۵ داوطلب در مرحله نخست آزمون پذیرفته شدند البته برخی داوطلبان به دلیل اینکه اشتباه اطلاعات خود را وارد کردند ممکن است این تعداد به حدو د ٢۵٠ نفر افزایش یابد که تقریبا نیمی از آنها جذب می شوند.

بهادری جهرمی گفت: قرار است کسانی که پذیرفته می شوند در دفاتر خدمات قضایی ایثارگران خدمت رسانی کنند.

وی با اشاره به تفاهمنامه این مرکز با ستاد کل نیروهای مسلح اظهارداشت: این تفاهمنامه می تواند زمینه ارایه خدمات تخصصی حقوقی در دوران خدمت را فراهم آورد ضمن اینکه مشمولان بدون اتلاف زمان می توانند در آزمون وکالت شرکت کنند و در صورت قبولی دوران کارآموزی را بگذرانند.

حدود ۴/۶۴ درصد از شرکت کنندگان آزمون پذیرفته می شوند

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضائیه گفت: از میان شرکت کنندگان در آزمون وکالت امسال، حدود ١٣ هزار نفر برای مصاحبه دعوت شدند که پیش بینی می شود از این تعداد حدود ١٠ هزار نفر به مصاحبه بیایند و تخمین زده این که حدود نیمی از آنها یعنی پنج هزار نفر پذیرفته شوند و توزیع آنها در استانها باتوجه به پذیرش خواهد بود.

وی افزود: پیش بینی مرکز این است که ۴/۶۴ درصد از شرکت کنندگان در آزمون در نهایت پذیرفته شوند.
بهادری جهرمی اظهارداشت: حدود ۴١ هزار و ۵٠٠ داوطلب زن و حدود ۵٣ هزار داوطلب این آزمون مرد بودند که از این تعداد چهار هزار و ٨٠٠ زن و هفت هزار و ۴٠٠ نفر مرد در مرحله نخست آزمون پذیرفته شدند بنابراین تعداد پذیرفته شدگان مرد بیشتر بوده است.

بهادری جهرمی گفت: در این آزمون ۴۱۸ نفر دارای مدرک دکتری در کل کشور هستند که از ۱۰ هزار نفری که قبول شدند، ۷۲ نفر دارای مدرک دکتری هستند، همچنین از میان ١۵ هزار و ٨٢٢ داوطلب دارای مدرک کارشناسی ارشد، ٢ هزار و ۶٨٣ داوطلب پذیرفته شدند و این موضوع سطح علمی آزمون مرکز و متاسفانه سطح علمی دانشگاه ها را نشان می دهد.

وی گفت: گزارش مالی فرایند جذب را در انتهای کل فرایند آزمون وکالت اطلاع رسانی خواهیم کرد زیرا هر گز در آزمون به دنبال درآمدزایی نبودیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه تصریح کرد: برخلاف ادعایی که می شود مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه، یک ریال بودجه دولتی و وابستگی به بودجه نداشته و ندارد و این نهاد خود بنیاد و مستقل است.

آزمون کارشناسان رسمی ٩ خرداد ٩٩ برگزار می شود

بهادری جهرمی درباره آزمون کارشناسان رسمی اظهارداشت: وعده داده بودیم آزمون کارشناسان رسمی اسفند ماه برگزار شود اما از داوطلبانی که خود را برای این آزمون آماده کرده بودند عذر می خواهیم؛ حقیقتا تعداد آزمون های مرکز زیاد است و با وجود مذاکراتی که با نهادهای متولی برگزاری آزمون داشتیم موفق نشدیم که آزمون در موعد اعلام شده برگزار شود.

وی ادامه داد: آزمون کارشناسان رسمی جمعه نهم خرداد ماه ٩٩ در ۶۵ رشته برگزار خواهد شد و تقریبا همه کسانی که مدکر کارشناسی و پنج سال سابقه فعالیت مرتبط با مدرک خود را دارند می توانند در آزمون شرکت کنند بنابراین پیش بینی استقبال گسترده از این آزمون داریم.

بهادری جهرمی اضافه کرد: مجری برگزار کننده این آزمون سازمان سنجش است و فراخوان آزمون به زودی منتشر و ثبت نام از اول اسفند به مدت ١٠ روز برگزار می شود.

داشتن پروانه وکالت در حکم مجوز تاسیس برای موسسه حقوقی است

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با اشاره به رأی دیوان عدالت اداری درباره ثبت موسسات حقوقی گفت: این رای یکی از معضلاتی که در چند سال اخیر ایجاد شده بود حل کرد.

وی ادامه داد: مطابق نص ماده ١٨٧ قانون برنامه سوم توسعه، فعالیت موسسات حقوقی منوط به اخذ مجوز از مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه است و این مرکز هیچ برنامه‌ای برای مجوز موسسات حقوقی به افراد غیر وکیل ندارد.

بهادری جهرمی خاطرنشان کرد: داشتن پروانه وکالت در حکم مجوز تاسیس برای موسسه حقوقی است.

سامانه قانون بان اسفند ماه رونمایی می شود

بهادری جهرمی همچنین از رونمایی سامانه «قانون بان» خبر داد و گفت: این سامانه که در ارتباط با کمیسیون حقوق عامه طراحی شده است در اسفند ماه رونمایی خواهد شد.

وی ادامه داد: در این سامانه تکالیفی که در قوانین برعهده بخش‌های مختلف حاکمیت گذاشته شده است، استخراج می شود و در مواردی که تکالیف حقوقی روی زمین مانده باشد برای همکاری اعلام آمادگی می‌کنیم.

لینک کوتاه: asriran.com/002zJt

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهادری مرکز وکلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۹۶۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به افزایش ظرفیت ۱۲ درصدی آزمون دستیاری تخصصی پزشکی در سال ۱۴۰۳ گفت: نتایج اولیه پنجاه و یکمین آزمون دستیاری، نیمه دوم خرداد اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می‌گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت‌های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته‌های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می‌توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی‌های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران | معاون شهردار: نظارت گریز نیستیم
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • نخستین کنگره ملی ایران شناسی برگزار می‌شود
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • رونمایی از نماد جام جهانی فوتبال ساحلی ۲۰۲۵ سیشل
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • برگزاری مصاحبه پذیرفته‌شدگان آزمون صلاحیت حرفه‌ای در ساری
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی